Щиросердечні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Привітати з Великоднем

Привітати з Великоднем до сліз

Прийми мої найкращі побажання та привітання з чудовим святом! І нехай Бог обрушить на тебе всі свої великі милості, яких ти дійсно заслуговуєш. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

Нехай світла Пасха принесе багато добра, море сонячних миттєвостей і сотні приводів променистопосміхнутися! Бажаю, щоб кожну мить було наповнене щастям і любов’ю! Нехай Господь в цей чудовий свято пошле своє благословення!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13