Щиросердечні привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Зустрічайте свято Христового Воскресіння! Нехай сьогодні Господь почує наші молитви, зміцнить віру і подарує душевний просвітлення! А ми ж побажаємо вам миру, добра, внутрішньої гармонії і безмежного щастя на всьому життєвому шляху!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи – щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.

Христос Воскрес! Бажаю з добрим святом Пасхи відкрити нову яскраву сторінку свого життя з заголовками щастя і з щирою надією в кожному рядку.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Нехай цей незвичайний недільний день принесе в твоє життя ще більше радісних днів, яскравих вражень і чарівництва. Нехай твоя душа завжди буде зігріта надією, серце – любов’ю, творчість – натхненням, праці – божому благословенням. З Воскресінням Христовим тебе!

Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше – величезному щастя, яке вже на порозі!

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру, добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться! Вітаємо зі святом! Нехай ангел закриває своїм великим, надійним крилом від усіх негараздів, думки нехай будуть світлі, нехай щастя в дім приходить з кожним світанком. А життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними відчуттями.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13