Зворушливі привітання з Великоднем у прозі

Не просто помістити емоції та почуття в пару рядків. Ми зібрали для вас варіанти красивих привітань з Великоднем до сліз, які допоможуть зробити це красиво і від чистого серця. Ви точно знайдете потрібні слова.

Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскресе! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, посмішок добрих осіб, здоров’я близьким, тепла дому, трепетною радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Нехай Воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Господь!

Христос Воскрес! У світле свято Великодня щиро бажаю довгого щасливого життя під мирним блакитним небом, в оточенні дорогих близьких людей, в супутніх з вірною доброї удачею, з постійним натхненням і прагненням до добрих справ.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай прибуде мир і щастя в твоє життя. Від щирого серця бажаю тобі не відати страхів і печалей, жити радісно і благодатно, з легкістю відпускати образи від серця і приймати добрі слова на свою адресу. Нехай Господь пошле тобі любов і світлу надію.

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13