Оригінальні привітання з Великоднем українською мовою

Не просто помістити емоції та почуття в пару рядків. Ми зібрали для вас варіанти привітань з Великоднем , які допоможуть зробити це красиво і від чистого серця. Ви точно знайдете потрібні слова.

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання в цей знаменний день. Нехай буде мир на всій Землі і в вашому домі! Хай допоможе вам Господь у всіх справах!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

З сердечним трепетом вітаю з Великим святом Святої Пасхи! Зустрічайте його з чистою душею і доброю совістю. Побажання: земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Будьте збережені Господом на многая і благая літа. Радості торжества, міцної віри і безмежної любові!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

сьогоднісвітле Воскресіння – найважливіший і самий головний день у році. Я від душі тебе вітаю з Днем світлого Великодня і від душі бажаю спокою, рівноваги, благих вістей і християнського смирення. Звичайно, будь завжди здорова, щаслива і в усьому сподівайся на Бога.

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13