Зворушливі привітання з Великоднем у прозі

Христос Воскресе! Сердечно вітаю вас зі святом світлого Христового Воскресіння з мертвих! Нехай мир Божий, заступництво Пресвятої Богородиці, молитви всіх святих будуть з вами і вашими рідними! Бажаю духовного зміцнення, любові і злагоди, миру і щастя, благополуччя і душевного спокою!

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві – Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква – щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Прийміть від мене ці гостинці (різнокольорові яйця, паску і т. Д.) Разом з побажанням миру, довголіття і потужної божої підтримки у всіх ваших справах.

Вітаю з паскою! У цей світлий, добрий, дзвінкий свято – бажаю всім море любові, родинного єднання, духовного зростання і відчутного щастя. Будьте відкриті вірі і її очищувальну силу. Бережіть рідних і близьких і живіть у мирі, повному благополуччя, розуміння і привітності!

Світле свято Великодня здавна асоціюється з чимось світлим, легким і радісним! Так нехай же в кожен будинок загляне Щастя, нехай кожна дитина буде обігріти батьками, а кожне серце горить, палає і сяє любов’ю!

Від щирого серця я вітаю тебе зі світлим святом Пасхи! Нехай це світле свято стане для тебе початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в твій будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13