Оригінальні привітання з Різдвом у прозі, до сліз

У різдвяну ніч дуже хочеться всім присутнім побажати почати нове життя. Чи не таку, як хочуть ваші батьки. Чи не таку, як радять заздрісники. Чи не таку, як бачать її ваші вороги. А таку, як хочете ви. Нехай вона завжди буде солодкою, в міру безтурботним, і приносить вам задоволення. Живіть в безмежній любові і щастя, починаючи з дня світлого Різдва!

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню:

З Різдвом! Бажаю барвистих днів і незабутніх чудес, які підносить нам різдвяна казка. Гарного настрою, неймовірних вражень, кращих миттєвостей і величезного щастя. Нехай тепло і душевно живеться, без печалі і прикрощів, з любов’ю і миром по шляху.

Радісно сміються діти і весело поскрипує сніжок, звучать на вулиці колядки, а в будинках смачно пахне медова кутя. Це в гості до нас прийшла славна Коляда зі своїми чудовими традиціями і завзятими святами. Щедрого вам різдвяного столу, добрих друзів, божої благодаті, душевної доброти і грузинського довголіття. І нехай здійсниться в вашому домі різдвяне диво під сяючою вогнями і пахне ялиною, таке, про яке ви завжди мріяли.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати світлих і щасливих моментів життя, великої радості і благодаті, щедрості душі і милосердя, міцного здоров’я і дружною люблячої сім’ї.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12