Оригінальні привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Дорога кумуся, вітаю тебе з Різдвом Христовим і бажаю краси життя, мрії і бажань. Дорога, нехай тебе оточує благодать, нехай в тебе живе справжня віра і тверда впевненість, нехай перед тобою з кожним днем ​​відкриваються нові горизонти щастя, а за тобою залишаються дні добрих діянь.

Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов’язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!

Вітаємо Вас з цим світлим святом Різдвом Христовим. Бажаємо, щоб зірки на небі завжди світили яскраво і висвітлювали нехай. Щоб здоров’я було міцним, а думки чистими, щоб доля берегла від печалей і тривог, а мрії виконувалися не тільки в зорепад.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

У свято Різдва Христового бажаю додавання здоров’я і сил, фінансових успіхів, любові та процвітання в будинку!

Родинного затишку і зимових радощів бажаю в день Різдва Христового і нехай щастя і любов поселятися в кожному серці!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом своїми словами

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров’я всієї сім’ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12