Оригінальні привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Нехай в різдвяну ніч до Вас в будинок увірветься щастя, всядеться за гостинна святковий стіл і ніколи не покидає Вас. Бажаємо, щоб у родині завжди були дружба, повага, любов і благополуччя. Нехай робота ніколи не буде в тягар, а приносить лише задоволення і великий дохід. З Різдвом!

Багато століть назад нашу землю благословив Господь Бог чудом – народженням сина свого. Так, нехай на Різдво і в твоєму домі буде благодать Божа. Дзвінко сміються діти і внуки. Доброзичливо посміхаються гості. Хай щастя ніколи не покидає поріг, а горе і смуток загубляться десь у сніговій хуртовини.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

З Різдвом Христовим, дорогий. Бажаю миру і достатку для нашої сім’ї, бажаю сил і здоров’я для тебе, моя рідна. Нехай в це Різдво трапиться щось добре, по-справжньому дивовижне, незабутнє. Бажаю тобі, мій чоловік, залишатися гарною людиною, чудовим чоловіком, відмінним сім’янином. Нехай всі надії будуть виправдані і всі цілі підкорені.

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво – найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12