Кращі привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Дорогий друг! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, оберігає від життєвих труднощів і печалей. Бажаю тобі відзначити християнське свято гідно, в колі своєї родини, скуштувати ароматні освячені страви, очиститися і стати трішки краще. Будь щасливий, мій друг.

Христове Воскресіння – це символ життя. Життя вічного, радісною і плідною. Нехай Благодатний вогонь, в черговий раз зійшов в Єрусалимі, запалить в ваших серцях вогонь надії на справедливість і волю Бога «як на небі і на землі». Радійте з усім світом. Христос Воскрес!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю залишити позаду всі печалі життя і тривоги душі, зібрати в це свято всіх близьких і розділити з ними радість цього дня, наповнити серце яскравими і добрими емоціями, немов різнокольорові крашанки, скуштувати здобний паску і відчути всю солодкість свого життя .

Сьогодні до нас прийшов велике свято – Пасха Господня! І вам я бажаю, щоб збувалися всі ваші найзаповітніші мрії, щоб всі благі починання і прагнення були доведені до кінця, щастя вам, здоров’я і великої любові!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем своїми словами

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще – в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

З Світлої Великоднем! Благополучних і спокійних днів, добра тобі і твоєму дому. Нехай Господь захищає від усіх бід і береже твою душу.

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12