Щиросердечні привітання з Водохрещем українською мовою

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю з головою зануритися в чисту воду добрих надій, повірити в світле диво і відкрити новий світ щастя для себе. Бажаю міцного здоров’я, миру, а в ньому хороших людей, ясних днів життя, а в них радості і любові.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця щиро бажаю, щоб в цей чудовий день свята вода очистила тіло і душу, змила їхні вади й негаразди, надала здоров’я і силу духу. Щоб прояснився правильний життєвий шлях і удача супроводжувала постійно.

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12