Щиросердечні привітання з Водохрещем українською мовою

Салют! Сьогодні повинні тріщати Водохресні морози, але до мінусів нам ще далеко. Але це не страшно, адже відзначаємо велике свято – Хрещення Господа, з чим тебе сердечно вітаю! Бажаю духовної віри, світлих помислів і ніколи не втрачати оптимізму, нехай неминучі неприємності і напасті не зможуть похитнути тебе, скоріше, загартують і зроблять ще сильніше. Зі святом!

З року в рік хрещенські морози залишаються одними з сильних. Швидше за все через нескореної фортеці Ісуса. Сьогодні в цей найбільше свято я поспішаю привітати вас від щирого серця і щиро побажати безхмарного неба, вселенського миру і благоденства. Нехай освячена водиця додасть вам сил і впевненості, очистить розум і привнесе в душу добро і любов. Щастя хай не покидає ваш будинок і наповнює його радістю і веселощами. Господь збереже і обережет вас, всіх вам благ!

З Хрещенням, панове. Бажаю всім бути добрими і чесними людьми. Чиніть до людей тільки так, як хочете, щоб вони чинили з вами.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Залиш за дверима всі тривоги, запали на віконці свічку надії, відкрий своє серце для щирої любові, дай душі своєї відчути свободу. Бажаю здоров’я і всіх благ, допомоги Бога і удачі ангела-хранителя.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем до сліз

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12