Щиросердечні привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Ангел спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещений ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть його захистити крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого найяснішого ангела з доброї і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане кращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Сьогодні особливий день для вас, мої дорогі друзі, тому що саме сьогодні ви назвали свого хлопчика. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим подією, а також побажати кожному з вас, тобто мамі, татові і синочку, міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Мені хочеться побажати вам, щоб всі ваші бажання виконувалися, а ідеї та плани реалізовувалися. Я знаю, що у вас великі плани на дитину, тому хочу побажати удачі вам. При цьому мені хочеться, щоб ви прислухалися до думки свогодитинку, тому що він може сам вирішувати, що йому більше подобається в цьому житті. Я вітаю вас з тим, що з цього дня ваш малюк буде перебувати під захистом Бога. Погодьтеся, що це дорогого коштує, так що цінуєте цей момент. Нехай кожен момент цього дня запам’ятається вам, тому що він унікальний. Вдалого і щасливого вам святкування!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17