Щиросердечні привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

У цей особливий день, в день посвячення в таїнство хрещення, від щирого серця вітаю! Нехай ангел-охоронець висвітлює життєвий шлях і оберігає від усього поганого. Нехай буде міцним здоров’я, а світлої – душа. З крестинами, благополуччя, великого щастя і любові.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної малятка. Не тільки перед Богом, але й перед батьками ми клянемося, що ніколи не скривдимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку і опору в нашій особі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко.Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай в твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і посмішок. Чи не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

Вітаю милу крихітку з крестинами. Бажаю дитині здоров’я і щастя, бажаю батькам і хрещеним величезних сил і бажань відкривати для свого чада світлу і добру дорогу життя. Нехай Господь береже дитину від бід і негараздів, від заздрості і зради, нехай кожен день ангел для крихти відкриває завісу у світ доброти, радості, любові і гармонії.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17