Щирі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Вітаю з Днем Святої Трійці. Нехай вас завжди оберігає Святий отець, Святий дух відганяє нещастя і наставляє на правильну дорогу, а Святий син дає підтримку і опору в скрутну хвилину.

З днем ​​Святої Трійці! Нехай цей світлий літнє свято наповнить серця новими надіями і теплом. Бажаю, щоб промінчики сонця щедро осяяли ваш будинок, свято принеслов нього благодать і спокій.

У світле свято Трійці бажаю вам добробуту, терпіння, доброти і здоров’я всім вашим рідним. Нехай вас оточують тільки добрі, вірні і щирі друзі, а ваша сім’я цінувати все, що ви для них робите.

Ось і Трійця! Вітаю. Бажаю, щоб ви завжди мали прекрасним здоров’ям, неповторним коханням і відмінним почуттям гумору. Хай щастя обсипає вашу маківку поцілунками, удача водить за руку, а радість бігає по п’ятах.

Вітаю з чудовим святом Трійці. Бажаю яскравого світла щастя і добра, миру і благодаті в твоєму житті. Нехай Пресвята Трійця допоможе знайти і віру, і надію, і любов, нехай у цей день здійсняться найзаповітніші мрії душі, нехай неодмінно знайдеться відрада для серця.

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай вогонь, зійшла на апостолів, відвідає вас, подарувавши сили і благословення на добрі справи. Нехай ваша душа наповниться Божим світлом і радістю. Нехай у серці кожної людини зародиться любов до всього, і ми з турботою помолимося за живих і померлих близьких. Нехай ваша віра не згасає, хай думки будуть ясними, як блакитне небо над головою. Нехай Свята Трійця принесе вам везіння на весь рік, а мир і достаток ніколи не покинуть ваш вогнище. Бажаю, щоб любов наповнила серце кожного члена вашої родини. Бажаю, щоб ви запаслися терпінням і витримали всі випробування, послані вам згори. Ніколи не забувайте відвідувати церкву і молитися за спасіння своєї душі. Нехай нещастя оминуть вашу сім’ю, а діти нехай тягнуться до знань і подають великі надії. Вірте в силу Господню!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13