Щирі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

У свято Трійці Святий Дух зійшов на апостолів, благословив їх своїм світлим присутністю. Я бажаю тобі завжди відчувати потужну підтримку вищих сил, у всьому бачити промисел Божий, ніколи не піддаватися зневірі і вірити в краще. Зі святом!

У світле свято Трійці прибери своє житло від сміття і непотрібних речей, а серце і душу – від образ, прикростей і зневіри. Прикрась свій будинок зеленими, пахучими травами, а життя – любов’ю, терпінням і милосердям. Зі святом!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.

Бажаю вам у свято Трійці любові, надії і віри. Саме ці складові роблять життя повним і насиченим, а будь-який момент незабутнім! Цінуйте те, що у вас є і бережіть своїх близьких.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13