Оригінальні привітання з Трійцею до сліз

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею у прозі

Вітаю тебе з чудовим святом, яке не може не радувати – з Трійцею! Хочу побажати тобі всього найкращого, добра, щастя, успіху і удачі, здоров’я та краси! Розцвітай і живи в задоволення, адже життя – найдорогоцінніший дар для кожного з нас!

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

Бажаю вам гарного святкування в честь Дня Святої Трійці! Нехай благодать Божа зійде до нас і ми зможемо знайти своє щастя. Давайте будемо щирими один до одного і подякуємо ближніх своїх за їхні старання і бажання допомогти нам. І нехай буде так, як я сказав.

Вітаю з Трійцею. Нехай це світле свято принесе благо в ваш будинок і щастя. Бажаю щирості, любові, здоров’я, добробуту, удачі і радості.

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

Вітаю з Трійцею! Бажаю троичности у всіх сферах життя. Нехай за все праці нагорода буде в триразовому розмірі, нехай похвали буде сім мішків гречаної вовни, і нехай доводиться в три погибелі згинатися тільки під вагою щастя.

Хочеться привітати весь християнський світ зі світлим святом Трійці і побажати всім людям добра, міцного здоров’я та незламної віри в Господа. Нехай вас завжди оточують рідні і улюблені люди, в вашому домі панує щастя і спокій, а ваша душа завжди буде спокійна і готова до співчуття!

Вітаю з Трійцею! Нехай Пресвята Трійця допоможе в житті так прилаштуватися, щоб жити на широку ногу, з широкою душею і у широких берегів щастя. Бажаю здоров’я, любові, душевного тепла, радости серця свого, нескінченних надій і збутової добрих бажань.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11