Оригінальні привітання з Трійцею до сліз

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею до сліз

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю жити щасливим життям і відчувати себе вільною людиною. Нехай твоя віра буде сильна, а твоя удача – постійна, нехай твоє серце щиро любить і у відповідь отримує любов. Всіх благ, квітучої краси і гармонії.

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаємо всіх християн зі святом Святої Трійці! Цей день ми шануємо як день народження Новозавітній церкви. Трійця завжди асоціюється з оновленням природи, з приходом справжнього тепла. Нехай тепло буде не тільки за вікном, але і на душі у кожного. Миру і добра кожному будинку!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11