Найкращі привітання з Покровою українською мовою

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові!

У день святкування Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці хочу від усього серця побажати вам, щоб її заступництво захистило від всіх земних напастей. Нехай ваша душа буде зігріта чистим коханням і надією на благословенні прийдешні часи. Хай буде з вами віра в сяйво Божої благодаті і його всеукрепляющую допомогу. Многая літа!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Сьогодні особливе свято настав для кожної віруючої людини – Покрова Богородиці. Як же хочеться знайти тільки найтепліші і позитивні слова для привітання, побажати величезного щастя і світла в долі, реалізації існуючих побажань. Дорогий чоловічок, ти насправді можеш використовувати кожну можливість для того, щоб придбати щастя і реалізувати існуючу мрію в життя. Бажаю тобі захисту Богородиці, яка може бути доброю і милосердною, розуміючою. Нехай біда завжди обходить тебе десятою дорогою, щоб все складалося тільки найкращим чином. Бажаю внутрішньої гармонії і дивного успіху, вміння насолоджуватися життям і розуміти, що ж являє собою справжнє щастя. Ти можеш використовувати численні можливості для свого розвитку, тому роби саме так. Бажаю щастя і натхнення, успіху. Нехай моє привітання зігріє твоє серце.

Вітаємо вас з благодатним святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай ваші обличчя не затьмарює печаль і горе, ваші близькі будуть здорові і бадьорі духом. А віра в краще і світле завжди супроводжує вас на життєвому шляху!

Бажаю Вам виконати ту святу, благу і бажану волю Божу, яка уготована кожному з нас і яку виконала Пресвята Богородиця!

Ми святкуємо Покров Пресвятої Богородиці, а, значить, саме час вітати з остаточним вступом холоду в свої права і наближенням зими. У народі недарма кажуть, що сьогодні до обіду ще осінь, а потім настає зима. Нехай же ця зима пройде у нас всіх добре.

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14