Найкращі привітання з Покровою українською мовою

Вітаю з Покровом Пресвятої Пречистої Богородиці. Нехай Божа Матір вбереже від зла, направить на щастя, допоможе зберегти в душі віру, доброту, любов. Затишку, світла, достатку і благодаті твого дому.

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Зі святом сьогоднішнім я тебе вітаю. Бажаю, звичайно, щастя і успіху, можливості побачити тільки найяскравіші і позитивні грані навколишнього світу. Нехай кожен день долі залишає тільки найкращі враження і дозволяє вірити в те, що все буде реалізовуватися на практиці. Бажаю доброго ставлення життя і можливості повірити в те, що все буде розвиватися тільки так, як ти сам цього побажаєш. Вір в найкращі і позитивні грані навколишнього світу, прагни до розуміння цінності долі. Нехай всесвіт дарує тобі внутрішню гармонію і дозволяє зрозуміти, наскільки унікальною може бути навколишнє життя, наскільки цінним і воістину чудовим виявляється твоя долі. Бажаю, щоб світ тебе завжди радував численними можливостями і дозволяв цінувати те, що дає Господь. Звичайно, хочу побажати захисту Богородиці і віри в кращі події. Зі святом великим я тебе вітаю!

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Від щирого серця поспішаємо вам привітати з цим великим святом і побажати міцної віри, любові і здоров’я. Бажаємо щоб мирські турботи не дали вам зійти зі шляху істинного, а покрив і захист, яку дала нам сама Пресвята Богородиця хай оберігають вас своє життя і рятують від бід і напастей.

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14