Кращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Ну, ось і настав цей чудовий свято, яке відзначають щорічно саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який знаменує собою настання нового сезону, який слідує за влітку. Звичайно ж, в свої права починає вступати осінь. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати всього самого приємного і доброго. У цей день ви повинні відвідати храм, щоб освятити урожай яблук, який підніс вам Господь. Не дарма це свято по-іншому називається як Преображення Господнє. Це означає, що природа починає перетворюватися, а точніше літо змінюється восени. Зима теж вже не за горами, тому освячені яблучка будуть дуже до речі. Наберіться сил, щоб вистояти холодну погоду. Бажаю вам міцного здоров’я і всього самого найкращого. Нехай день буде наповнений радістю.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

У це прекрасне свято бажаю тобі відмінного здоров’я і добрих років життя! І нехай тобі в усьому супроводжує удача!

Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

Я хочу привітати вас з таким світлим святом, як Яблучний спас. Це свято відзначають в нашій країні щорічно в цей жаркий день – шостого серпня. Незважаючи на те, що до кінця літа залишається ще місяць, це свято означає початок осіннього періоду. Сьогодні той день, який передбачає, що люди будуть їсти освячені яблука, тому що це благотворно позначається на них. Це означає, що і ви теж повинні будете придбати яблучка, а ще можете приготувати що-небудь смачне, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благословення. Намагайтеся не забувати про це святковий день, тому що він грає дуже важливу роль для всіх нас. Проведіть цей чудовий і такий світлий день разом зі своїми рідними та близькими. Отримайте задоволення від цього дня.

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Відмінний день, щоб ще раз сказати, як я люблю і поважаю тебе. Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом!

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12