Кращі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

Яблуневий Спас! – Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

Вітаю вас з Преображенням Господнім, Яблучним Спасом! Як стиглі, соковиті, наливні плоди, нехай ваше життя буде наповнене найголовнішими дарами: дружною сім’єю, справжніми друзями, міцним здоров’ям, цікавою справою, матеріальним достатком і благополуччям!

Прийми мої вітанняз Яблучним Спасом! Бажаю успіхів в кар’єрі, зростання доходів і відмінного настрою!

Привітати з Яблучним Спасом

Привітання з Яблучним Спасом до сліз

З Яблучним Спасом тебе! Бажаю в літнє свято світлих думок, добрих вчинків, цвітіння душі і вічного чарівності. Будь завжди молодий і рум’яної, як стигле яблучко, радуйся безхмарному небу над головою, люби всім серцем оточуючим світ і насолоджуйся кожною миттю життя.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів – Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12