Гарні привітання з Водохрещем українською

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров’я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров’я, любові і всіх благ!

Зсвятом Богоявлення! Бажаю обійти всі ополонки, а якщо і догодити в яку, то пройти по воді, аки по суху. Нехай Господь є у снах і проявляє себе через чудеса в навколишньому світі і чарівні події в твоєму житті.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням! Бажаю, щоб водохресна вода змила з вашого життя все погане і непогоже, подарувавши тілу бадьорість, духу – стійкість, а серцю – любов. Нехай здоров’я буде міцним, як хрещенські морози!

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаємо зі світлим святом Хрещення Господнього! Нехай чиста, водохресна вода вимиє і понесе з собою всі біди, печалі і хвороби. Нехай принесе з собою міцне здоров’я і чистоту думок, щоб Ваше життя було щасливим і радісним.

У свято чистий і великий бажаю добрих прагнень і добрих надій, міцного здоров’я і міцної віри. З Хрещенням Господнім! І нехай настане в житті благодать.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб Бог оберігав твою сім’ю від всіх бід і негод, щоб твій шлях був добрим і світлим, а твоє серце – люблячим і відкритим для щастя. Нехай в твої двері стукають тільки бажані гості і тільки добрі вісті!

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11