Гарні привітання з Водохрещем українською

З Хрещенням Господнім. Нехай небеса пошлють надію, радість, благо і любов, нехай чиста водицявмиє з ніг до голови і наповнить твоє тіло, твою душу здоров’ям, силами, бадьорістю і вірою. Бажаю миру і сімейної ідилії, трепетних почуттів і відради.

Нехай Господь не залишить тебе, навчить терпінню, співчуття і смирення. Обдарує світлою радістю і дозволить дізнатися, що є – справжнє щастя. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Доброго ранку! Сьогодні – Хрещення Господнє! Нехай це світле свято відведе від тебе всі печалі, скорботи і погані думки, змиє святою водою всі гріхи. Зі святом!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11