Зворушливі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Улюблений! Я вітаю тебе з самим добрим і казковим святом Різдва Христового! Я вірю, що бажання, загадані в цей день, виконуються! нехайце свято принесе в наші з тобою стосунки взаєморозуміння, гармонію, щастя, а любов стане ще міцніше!

Нехай в Різдво Христове прокинуться дух і пробудяться нові сили, нехай промінцем надії озарится твій шлях, нехай з іскорки доброти і любові починається кожне твоє діло. У це чудове свято бажаю здоров’я, щастя, достатку, терпіння, удачі, блаженства для душі і благополуччя для життя.

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання своїми словами

З Різдвом Христовим! Бажаю пізнати диво Різдва. Нехай до Вашої оселі заглядають тільки доброта, добробут та мир. Здоров’я і щастя кожному жителю планети. Нехай радістю буде наповнений Ваш будинок, теплотою, достатком і затишком.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Нехай буде життя повне любові, достатку, щастя, краси, веселощів і чудес. Миру і здоров’я твоєї сім’ї, добра і затишку твого дому.

В цей добрий і чистий православне свято Різдва Христового хочеться побажати вам завжди вірити в добро і чудеса, приймати людей такими, якими вони є, не тримати в серці образи, жити в мирі з собою і не здаватися перед труднощів! Нехай Господь береже вас і оберігає вашу сім’ю від бід!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11