Зворушливі привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай на Ваш стіл завжди буде сповнений страв, здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, рідні та близькі поруч, а один вірним. Нехай ніякі негаразди і труднощі на шляху не лякають, а лише загартовують характер, зміцнюють силу і віру. Хочу побажати, щоб в будинку завжди був затишок і благодать, щоб довгоочікувані гості приходили, а недоброзичливці не знали туди дороги. Зі святом!

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров’я, Божої благодаті, радості і добра!

У свято чистий і великий бажаю добрих прагнень і добрих надій, міцного здоров’я і міцної віри. З Хрещенням Господнім! І нехай настане в житті благодать.

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у кожній душі було зерно істини і Божа іскра. Нехай свята вода змиє скверну і негаразди, поступившись місцем вірі, любові і повного благополуччя. Прагніть до світла, Господь з вами!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай свята водиця змиє всі гріхи і печалі, нехай світлий образ Господа осяє твоє серце добротою і любов’ю. Бажаю миру і благополуччя, бажаю душевного спокою і щастя, бажаю серцевої відради і радості!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Вітаю з Хрещенням Господнім щиро і від усієї душі! Нехай цей день стане приводом відпустити у вільне плавання сумні думки, нехай свята вода змиє всі твої гріхи. Бажаю гармонії і любові в серці!

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11