Зворушливі привітання з Різдвом до сліз

Вітаємо Вас з милостивим святом Різдва Христового, бажаємо миру і гармонії, світла в душі, затишку і турботи з боку оточуючих. Нехай Ваше серце не знає туги і розчарувань.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю світлою і прекрасне життя, як твоя чарівна посмішка, бажаю нескінченних митей радості і щастя, ні хвилини без любові і удачі. Будь ніжним ангелом і приголомшливою жінкою.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру і щастя, блага і любові. Нехай в твоєму житті горить яскравий вогник надії і удачі.

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового. Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно відбудеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

З Різдвом Христовим, мій дорогий чоловік! У цей святковий вечір ми зможемо насолодитися прекрасними моментами сімейного спокою і затишку. Хочу, щоб ти знав, що в світі немає більшої любові, ніж та, яку я відчуваю до тебе. З усією любов’ю бажаю тобі щасливого Різдва.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб це світле свято приніс в Ваш дім радість і тепло, Божу благодать, мир і затишок. Нехай частіше зустрічається добро, а Ваша зірка вказує шлях в найтемніші часи. Нехай Господь оберігає Вас від негараздів, дарує щастя та любов!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом своїми словами

Нехай добрий світло Віфлеємської зірки освячує кожного в цьому світі! Спокою і радості Вам в дні Різдва Спасителя нашого! Зі святом!

Різдвяні свята – це час подумати про душу. Нехай же у вашому житті не залишиться місце сумним думкам, а дні заповнюються справами і вчинками, що дарують виключно радість і щастя.

З Різдвом! Бажаю вам здоров’я, щастя і любові! Щоб життя було наповнене тільки щасливими миттєвостями!

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12