Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами

Христос Воскрес! З добрим святом Пасхи. Нехай в життя твою постукає світле щастя, нехай для душі цей день відкриє врата радості. Бажаю всього доброго і хорошого, бажаю світлих думок і великодушних вчинків, бажаю істинної любові і Божого благословення на благополучну довге життя.

Христос Воскрес! Відкрий очі і відчуй, як світло проникає в тебе ці раннім недільним ранком. Запах ванільною випічки і палаючого воску розкривають серце, наповнює душу вірою. Нехай чиста пісня дзвонів прожене сумніву з кожного куточка вашого будинку, впускаючи святість свята Пасха. Добрі думки і починання, хай повернуться з дещицею. Наповни любов’ю вітання: «Воістину воскрес!»

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Привітати з Пасхою

Привітання з Пасхою своїми словами

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще – в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!

У день Пасхи ми по-дитячому раді перетворення і очищенню від повсякденних смут, турбот і тіні зневіри. Так нехай всі твої непогожі дні залишаться за цією незримою рисою, а попереду виблискують тільки чисті, казкові вершини великих досягнень, осяяні Божою милістю!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12