Щиросердечні Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в житті буде все чудово, хай вистачає сил на все хороші справи. Бажаю затишного і радісного свята, щасливою і дружної сім’ї, вірною і доброю удачі на життєвому шляху.

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!

Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум’я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!

Від щирого серця вітаю з цим світлимсвятом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво до сліз

Нехай прихід у світ Христа пробудить в вас милосердя до ближніх, щоб у вас в 2021 році було якомога більше приводів його проявити. Бажаємо творити справи милосердя від чистого серця.

Саме привітання з Різдвом Христовим своїми словами наповнені тими почуттями і думами, які переповнюють вас зсередини.

Нехай в двері постукає Різдво і увірветься в твій будинок вихором успіху, запаморочливої ​​кар’єри, небувалою удачі, великого достатку і особистого благополуччя. Бажаю, щоб Бог тобі послав багато чудес і захистив тебе своєю рукою від різних бід. З Різдвом, братик!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12