Щиросердечні привітання з Покровою у прозі

Нехай в цей великий православне свято всі ваші образи забудуться і підуть туди, звідки вони взялися. Впустіть у своє серце добро і любов, адже на світі навряд чи є що-небудь важливіше. Зі святом!

Свято, в який можна звернутися з молитвою до Пріснодіви Марії. Свято, в який божественна сила підбадьорює і захищала людей. Це день, коли Матір Божа дасть людям притулок, і птиці весь день молитви співають. Обдарує вона ваш будинок теплом, світлом правди, і вірою в майбутнє.

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

У жовтні ми святкуємо велике свято Покрова. З цим святом пов’язувалося безліч повір’їв і звичаїв. Вважалося, що та дівчина, яка першою прийде до церкви і поставить свічку до свята, першою вийде заміж. Дозвольте від щирого серця привітати вас зі святом. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай у ваших родинах завжди панує спокій і благополуччя. Нехай удача часто відвідує ваш будинок. Миру вам, добра, гарного кохання і великої удачі у всіх ваших починаннях.

Сьогодні особливе свято настав для кожної віруючої людини – Покрова Богородиці. Як же хочеться знайти тільки найтепліші і позитивні слова для привітання, побажати величезного щастя і світла в долі, реалізації існуючих побажань. Дорогий чоловічок, ти насправді можеш використовувати кожну можливість для того, щоб придбати щастя і реалізувати існуючу мрію в життя. Бажаю тобі захисту Богородиці, яка може бути доброю і милосердною, розуміючою. Нехай біда завжди обходить тебе десятою дорогою, щоб все складалося тільки найкращим чином. Бажаю внутрішньої гармонії і дивного успіху, вміння насолоджуватися життям і розуміти, що ж являє собою справжнє щастя. Ти можеш використовувати численні можливості для свого розвитку, тому роби саме так. Бажаю щастя і натхнення, успіху. Нехай моє привітання зігріє твоє серце.

Я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а ще хочу побажати вам процвітання і щастя. Для будь-якого православного християнина це свято вважається одним з найбільш важливих, тому я з такою великою радістю хочу привітати вас. Цей день обов’язково потрібно провести в компанії тих людей, з ким ви більшого всього любите проводити час, з ким ви хочете розділити цю радість. Я дуже хочу, щоб Богородиця завжди оберігала вас і ВШУ сім’ю, щоб вона була поруч з вами в найважчі життєві моменти. Продемонструйте сьогодні їй свою повагу, свою шану і свою любов. Впевнена, що вона помічає все. Нехай цей день пройде весело і безтурботно, щоб ви всі отримали справжнє задоволення від святкового дня. Бажаю вам усім міцного здоров’ячка, а також море удачі. Нехай вас в усіх справах переслідує успіх.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15