Щирі привітання з Миколаєм у прозі

Вітаємо всіх зі святим святом! Нехай Святий Миколай Чудотворець зцілює, охороняє вас і ваших близьких вдома, в дорозі, на роботі і на кожному місці Божого панування. Нехай він приймає ваші ревні молитви і являє вам свої безмежні чудеса.

Для всіх дітей, що вели себе в цьому році добре Святий Миколай вже приготував гостинці. Він знає, хто був слухняним і радував своїх батьків і знає, хто який подарунок заслужив. Нехай вранці у вас під подушкою будуть тільки приємні сюрпризи!

Я бажаю, щоб святий Миколай завжди берег Вас, щоб молитви чув і виконував найпотаємніші бажання. Нехай від бід завжди вкриває і береже, щоб навіть на поріг вони не ступали.

За ідеєю, будь-який привід буде хороший щоб можна було згадати один про одного, привітати і побажати добра і щастя. Нехай сьогодні для нас цим приводом буде День Св Миколая Чудотворця! Нехай в цей день увійде у ваше життя радість і справжнє щастя і ніколи більше вас не покидає! З Днем Святого Миколая!

Цей зимовий день надзвичайний. Незвичайний він тим, що в цей день ми вшановуємо Святого Миколая. Ласкаво Миколи Чудотворця прославилося на весь світ, пам’ятайте і ви про нього! Вітаємо вас із святом, з днем ​​Миколи Угодника! Живіть щасливо!

Моя улюблена «половинка, я вітаю від щирого серця! Сьогодні день Святого Миколая. Чарівний грудневе свято подарує тобі масу радості. Побільше приємних емоцій, здоров’я і бадьорості духу! Перетворися на хвилинку в дитини так заплескав у долоні від щастя. Святий Миколай Чудотворець обов’язково принесе щось добре, чисте, світле. Мені так приємно тебе привітати!

Вітаю з Днем святого Миколая і хочу побажати в цей свято чуда й казки, щоб здійснилося щось добре і гарне, щоб посмішка не сходила з твого обличчя, щоб серце відкрило дверцята в світ щастя і любові, щоб день пройшов в оточенні близьких людей і порадував приємними подарунками.

Будь ти крутий бізнесмен чи двірник, будь ти керівник величезного підприємства або вчитель, в переддень свята Святого Миколая в душі відчуваєш себе трішечки дитиною, з надією заглядаючи вранці під подушку, чи немає там сюрпризу. Якщо людина хоч іноді вірить в диво і казку – значить він добрий. Але ж світ тримається на трьох китах: Добре, Вірі і Милосердя. Свято Святого Миколая – чарівний. Ми чекаємо його з великим нетерпінням. Дозвольте привітати вас! Бажаю, щоб обов’язково збулася заповітна мрія, щоб вас ніколи не покидала віра в завтрашній день. Нехай це свято принесе вам удачу, щастя і гарний настрій. Благополуччя, достатку і добра вам у всьому.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14