Щирі привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

Повік не втрачайте віру в мудрість промислу Божого, покладайтеся на нього, як колись Пресвята Богородиця, нехай справи ваші будуть благими і думки праведними, що не віддавайте крайнощів зневіри, образ і гонитвою за модними благами. Найважливіше з благ – бути в світі зі своєю душею і не забувати про неї. З радістю світлого свята Благовіщення! Миру, добробуту і добра!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас.

Коли сам архангел Гавриїл спустився з висоти небес, і Діва Марія отримала від нього благу звістку, весь світ наповнився добром. І я вітаю тебе з цим священним днем. Нехай радість, щастя, любов і віра наповнять небесним світлом сьогодні твій будинок.

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18