Привітання з Різдвом

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

З Різдвом! Нехай сніжинками з небес спускається ніжно диво, виблискуючи в променях світла неймовірними вогнями радості і надії, зігріваючи душу в зимовий день! Адже тільки чудо здатне воскрешати віру, любов і чарівну надію!

Різдво – це самий казковий свято в році. В цей день народився чудовий немовля – Ісус, нова людина відкрив дорогу в життя. До цього дня близький і Новий рік – теж початок нового, коли віриш, що попереду чекає лише краще. Та й просто все навколо схоже на казку, і ці відчуття часом не передати словами. Вітаю з Різдвомі бажаю, щоб в душі завжди жила віра в краще, і почуття прекрасного ніколи не покидали!

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

Під завивання лютою завірюхи і потріскування морозу ми прийшли до вас з душевним теплом і гарячими серцями, і хочемо поділитися цим теплом з вами. Нехай в різдвяну ніч ваш будинок стане ще більш затишним і теплим, нехай в ньому звучить веселий дитячий сміх і завжди буде достаток! А казковий гном нехай принесе вам в подарунок те, що ви загадаєте. І неважливо, що це буде. Головне, щоб воно принесло вам радість і удачу! Щастя вам і везіння!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Вітаю тебе і твою сім’ю зі світлим святом Різдва Христового! Бажаю тільки приємних і добрих моментів в житті, міцного здоров’я. Родинного затишку, нехай очі завжди світяться щастям. Ясного розуму і польоту думок! І нехай у всіх справах і починаннях тобі допомагає і благословляє Бог.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12