Оригінальні Різдвяні привітання у прозі

З Різдвом Христовим! Нехай Ваше життя наповниться безмежним щастям. Нехай удача стане вашою найкращою супутницею і соратницею.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаю миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх бід, а в душі Вашій нехай запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

Нехай в цей сріблясто-синій зимовий вечір, коли приходить найбільше свято народження Христа, до тебе спуститься з небес Ангел. Нехай він подарує тобі непереможну силу віри, яскравий промінчик надії і невгасимий вогонь щирої і всепрощаючої любові до ближнього. Нехай він допоможе твоїм молитвам якомога швидше дійти до Бога, а мріям – виповнитися!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

Христос народжується – віддамо славу йому! У цей світлий день і назавжди бажаємо вам чистоти в помислах, щастя в житті, радості в спілкуванні, добра в свої вчинки, будьте здорові душею і тілом!

Дорога свекруха, від душі вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в це свято всі образи і тривоги покинуть Вашу душу, нехай в серці залишиться тільки щастя і любов, нехай щедрий свято збере Ваших близьких, які подарують вам свої усмішки, добрі побажання і велику радість.

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Нехай світлий світ різдвяного свята принесе в ваш будинок тепло, радість та затишок. Нехай виконуються всі загадані вами бажання! Нехай удача та щастя супроводжують вас круглий рік і ніколи не проходять повз. Нехай здоров’я буде міцним, настрій – відмінним, а любов – вічної! З Різдвом Христовим!

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11