Оригінальні привітання з днем народження для священика, батюшки українською

Не просто помістити емоції та почуття в пару рядків. Ми зібрали для вас варіанти щирих привітань з днем народження священика, батюшки своїми словами, до сліз, які допоможуть зробити це красиво і від чистого серця. Ви точно знайдете потрібні слова.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Прошу Вашого благословення, батюшка, а також прошу прийняти добрі і щирі побажання тепла і світла, миру і благодаті, душевної радості і сердечної віри в Ваш день народження. Нехай кожен день буде наповнений добрими справами, нехай кожна мить буде заповнений вірною надією і милосердям.

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

Шановного священика вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, міцного здоров’я, благополуччя, процвітаючого приходу! Добра, духовності, людського тепла і умиротворення. Нехай спокій і благочестя завжди супроводжує. Щастя вам і довгих років життя!Прошу благословити мене і прийняти від мене привітання, Батько. Від душі бажаю Вам достатку сил і віри на всіх, світлих надій і емоцій, добрих вчинків і намірів, щасливих хвилин життя і усвідомлення того, що життя, дарована Богом, повна чудес і радості.

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був справжнім! Молитовно вам бажаємо милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, нехай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всі добродійства Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далекий схід від заходу! Вихваляйте все чин Господа, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, на Бога покладаючись, і несіть Господу на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий його не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбутися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11