Найкращі привітання з Трійцею українською

Моя улюблена, дорога дружина! Від душі вітаю тебе зі святом – днем ​​святої Трійці! Бажаю, щоб наша любов була такою ж світлою і доброю, як цей день, щоб радість і щастя ніколи не покидали наші серця! Щоб взаємність і благополуччя завжди були поруч з нами!

Як на Трійцю Святу все в зелень одягнене, так і вам бажаю душею цвісти, тілом не в’янути і настрій мати райдужне! І нехай нас зберігають Отець, Син і Святий Дух!

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Улюблена бабуся! Щиро вітаю тебе зі святом Святої Трійці! Хочу побажати в свято тільки самого кращого – віри, відкритого серця, успіхів,радості і добра! І, головне, міцного здоров’я! Нехай Господь допомагає тобі у всьому, і подарує довгі роки життя! Тепла і везіння!

Вітаю з Трійцею. Бажаю по дорозі життя йти на світло любові і віри, бажаю вистилали свій шлях квітами радості і доброти. Нехай в світле свято Трійці життя виключить образи і негоди, нехай твоя душа буде закутана зеленню надій і щастя!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею українською мовою

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12