Найкращі привітання з хрестинами до сліз

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно ріс і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до чого. Ваш малюк обов’язково отримає довге і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17