Найкращі привітання з Благовіщенням українською мовою

Вітаю тебе з християнським світлим святом! Нехай Благовіщення принесе захоплення і щастя в твоє життя. Нехай здоров’я і друзі ніколи не підводять. Настрій нехай буде прекрасним і райдужним. На роботі нехай ніколи не буде проблем і конфліктів. І, головне, нехай у твоєму житті завжди існує щира взаємна любов!

Світить яскраво сонечко, посилаючи промінчики добра на землю. Весело щебечуть птахи, оповіщаючи всіх про прихід славного свята Благовіщення. Сьогодні той день, коли багато століть тому, святий Гавриїл повідомив Діві Марії благу звістку. Так хочеться, що б хороші новини завжди радували Вас. Вітаю всіх зі святом, і бажаю радості, успіхів і терпіння. Нехай Ваші бажання і мрії перетворяться в реальність. Нехай дрібниці ніколи не засмучують Вас. Живіть у щасті довгі і довгі роки. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас від усього поганого.

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

Нехай в цей світлий день Ваше серце наповниться ще більшою любов’ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів. Нехай до Вашої оселі приходять тільки благими звістками, тільки добро і теплота. Бажаю, щоб Ваша душа завжди була наповнена добротою, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

У прекрасне Благовіщення Пресвятої Марії нехай чекають тебе тільки хороші новини. Хай не буде бід і неприємностей. Бажаю з радістю ходити на улюблену роботу і отримувати від цього не тільки хорошу зарплату, але і задоволення. Нехай в сім’ї буде все в порядку, без сварок і образ. І нехай друзі завжди готові будуть підтримати і допомогти.

Зі святом Благої вісті, отриманої Дівою Марією від Ангела! Господь з нами, нехай сила Всевишнього зберігає тебе від зла, хвороб, заздрості, смутку і нещасть. Радуйся і благоденства довгі роки, славлячи Господа!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17