Красиві привітання з Трійцею українською мовою

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Привітати з Трійцею

Привітати з Трійцею українською мовою

Сьогодні Трійця наказує: збільшиться нехай у тебе все втричі! Нехай в три рази зросте здоров’я, успіх, любов! Сьогодні три бажання твої збудуться, які на зорі загадаєш! Нехай сьогодні Пресвята Трійця поведе тебе по шляху істинного назустріч благополуччю! Якщо раптом щось не вийде, вимови: «Така воля Божа була». І всі гріхи тобі спишуться!

Вітаю з Трійцею. Бажаю в цьому житті зручно влаштуватися і завжди залишатися добрим, щирим, добрим чоловіком. Нехай перед тобою стелиться стежка з квітів удачі, нехай над тобою простягається ясне небо щастя. Бажаю здоров’я, любові і благополуччя.

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай вогонь, зійшла на апостолів, відвідає вас, подарувавши сили і благословення на добрі справи. Нехай ваша душа наповниться Божим світлом і радістю. Нехай у серці кожної людини зародиться любов до всього, і ми з турботою помолимося за живих і померлих близьких. Нехай ваша віра не згасає, хай думки будуть ясними, як блакитне небо над головою. Нехай Свята Трійця принесе вам везіння на весь рік, а мир і достаток ніколи не покинуть ваш вогнище. Бажаю, щоб любов наповнила серце кожного члена вашої родини. Бажаю, щоб ви запаслися терпінням і витримали всі випробування, послані вам згори. Ніколи не забувайте відвідувати церкву і молитися за спасіння своєї душі. Нехай нещастя оминуть вашу сім’ю, а діти нехай тягнуться до знань і подають великі надії. Вірте в силу Господню!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12