Кращі привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! «На Трійцю душа на лад налаштуватися», – йдеться в народі. Нехай у кожного просвітиться душа. Бажаю вам радости серця свого, душевного спокою, одухотворення і натхнення! Будьте щасливі!

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя! Побільше радості і добра!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, з самим світлим і добрим святом, яке є в нашому календарі. Я вітаю вас з Трійцею, яка святкується в нашій країні щорічно в нашій країні на п’ятдесятий день після Великодня. Мені хочеться побажати вам здоров’я, тому що воно ніколи зайвим не буває. Все інше можна купити, можна отримати в подарунок, можна домогтися всього самого чудового, однак зі здоров’ям так не вийде. Мені хочеться побажати вам всього того, про що ви думаєте перед сном. В такий чудовий святковий день багато мрії збуваються. Думайте про все позитивному і позитивному, що тільки є в цьому світі. А ще не забудьте прикрасити свій будинок гілочками березами і квітами, щоб отримати благословення, щоб привернути удачу в свій будинок. Мені хочеться, щоб ви були щасливі і щасливі. Всього вам самого найкращого.

Вітаю зі святом – Трійці! Бажаю духовного єднання в колі сім’ї. Міцних і мирних взаємин, підтримки, любові, уваги і душевного благополуччя. Нехай чистота, зелень і гармонія оселяться у вашому будинку і серцях!

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

У це прекрасне свято світлої Трійці нехай зійде на тебе Божа благодать, нехай співає душа радісні мотиви, серце тріпоче від приємних хвилювань, очі світяться любов’ю, а посмішка – щастям. Зі святом!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітати з Трійцею українською мовою

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12