Кращі привітання з Пасхою у прозі, українською мовою

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Вітаю з паскою! Бажаю вірити і сподіватися, мріяти і жити з любов’ю в серці, цінувати своє життя і красиво розпоряджатися кожним її днем. Нехай Господь відводить від тебе будь-яке лихо, нехай це свято принесе благодать і щастя!

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

Здрастуй Світле Воскресіння Христове – найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя і доброти, а паску з печі – символом достатку і благополуччя! Миру, вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю зі Святом Воскресіння Христового! Нехай ваше життя і життя близьких і коханих вами людей буде такою ж сонячною, радісною і щедрою, як в цей день. Нехай Ангел Хранитель надійно захищає вас від бід, хвороб, приносить у ваш будинок світло, тепло і любов.

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Великий день Світлої Господньої Пасхи осяє вашу повсякденне життя добрим світлом і в ній обов’язково відбудуться зміни на краще. Нехай ваше здоров’я зміцниться, мрії збудуться, а гармонія і задоволення в душі будуть супроводжувати вас все ваше довге земне життя. Нехай в голові буде багато світлих, позитивних думок і зовсім не буде місця для прикрих дрібних переживань. З Великим Великоднем, вас!

Бажаю, щоб стіл був сповнений святкових страв, а серце сповнене кохання, радості і надії! Христос Воскрес!

Сьогодні великий день – день Воскресіння Христа! Ставайте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь вам допомагає у всіх починаннях. Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємопідтримка і взаєморозуміння.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13