Кращі привітання з хрестинами своїми словами, у прозі

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Вітаю крихту з крестинами і від щирого серця хочу побажати, щоб стежка, по якій буде малюк крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб в житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хрещених завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поруч ангел-хранитель, і ви своє дитя бережіть, правильно виховати, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Ангел спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещений ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть його захистити крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого найяснішого ангела з доброї і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане кращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17