Кращі християнські привітання з днем народження українською

Не просто помістити емоції та почуття в пару рядків. Ми зібрали для вас варіанти гарних християнських привітань з днем народження у прозі, до сліз, які допоможуть зробити це красиво і від чистого серця. Ви точно знайдете потрібні слова.

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З Днем народження!

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі храни віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди висвітлює твоє життя. Вітаю тебе з днем ​​народження!

Улюблений син Отця Небесного! З Днем народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам забратися на вершину істинної любові, йти завжди тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле поновлення! Бажаємо вам благ від щирого серця, здоров’я без міри, гараздів земних, задоволень і радощів! Хай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-хранитель від бід і хвороб! Нехай свічка вашої віри ніколи не згасне, нехай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просите і отримаєте! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний мир! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину вашої земної, Господь вас запросив на небесний бенкет!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12