Гарні Різдвяні привітання простими словами

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Від щирого серця та щирого серця вітаю православних християн з великим святим Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у ваших душах і серцях постійно жила любов і віра, щоб у всьому світі відбувалося багато добрих, благородний вчинків, щоб близькі та рідні були в повному здоров’ї. Нехай ангели-хранителі вбережуть нас усіх від негараздів і бід, а Христос освятить кожне добру справу!

Сьогодні хочеться привітати всіх з Різдвом і побажати тільки хорошого! Нехай робота кипить, плани реалізуються, кар’єра зростає, зарплата збільшується. Нехай всі труднощі легко вирішуються, а робота дає чудові результати. Бажаю кожному з вас процвітання і успіху, самореалізації та успіху!

Різдво – дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

Нехай всі надії збуваються і ніколи не виявляться марними. Бажаю, щоб це Різдво було світлим, щасливим і ясним. Нехай цей світ, завжди платить добром. Нехай повним достатку буде твій затишний і гостинний будинок. Бажаю тобі величезний запас, здоров’я, удачі і благополуччя. З Різдвом, улюблена матуся!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай твій шлях по життю буде довгим і добрим, нехай твоя віра і любов допомагають тобі триматися вірного курсу. Бажаю міцного здоров’я, міцного характеру, але щедрої душі і м’якого серця. І нехай це Різдво хуртовиною замете всі невдачі.

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11