Гарні привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Вітаю зі святом Трійці і від усього серця бажаю смарагдових надій і світлих мрій, квіткового раю в життя і справжнього щастя. Нехай твоя віра і любов не дозволять ніколи опустити руки, нехай життя твоє завжди буде сповнена дзвінких пісень радості і щирих почуттів любові.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Вітаю вас зі святом Трійці! Сьогодні такий світлий день, що ви просто зобов’язані загадати бажання, і воно обов’язково здійсниться! Нехай віра в чудеса і прагнення до досконалості допомагають вам йти по життю з високо піднятою головою!

Вітаю з Трійцею. Бажаю усіяти квітами радості свою душу, подарувати букет щастя для свого серця, дати розпуститися саду своїх надій. Здоров’я всієї твоїй родині, миру за віконцем, гармонії, достатку, благодаті і світлих посмішок.

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13