Гарні привітання з Різдвом своїми словами

Вітаю з Різдвом Христовим і від чистого серця бажаю, щоб справжня любов, міцна віра і добра надія допомагали повернути навіть самі круті гори в життя.

Сердечно вітаю вас зі святами Різдва Христового, Новим Роком та Святим Богоявленням.Так осінить вас благодать Христового, рясно проливається в ці урочисті дні на рід людський. Радіймо духом і принесемо з Ангелами хвалу Богу за все. Поспішаймо ж на поклик Спасителя нашого, поки ще не пізно, і підемо по стопах Його шляхом смирення і послуху. Світло Віфлеємської зірки нехай осяє ваші душі і зійде на них мир і благовоління Боже.

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом у прозі

З величезним задоволенням вітаю тебе з добрим і світлим святом – Різдвом! Бажаю, щоб у твоєму житті було більше радості, щоб тебе оточували хороші люди, щоб в душі панував спокій. Нехай доля буде до тебе прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує тобі мир і благодать!

Нехай невидимі нитки чарівництва огорнуть тебе в Різдво Христове! Постарайся відчути їх, подумати про найважливіше і бажаному. А я бажаю тобі, щоб це обов’язково стало реальністю!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

З Різдвом Христовим від щирого серця вітаю. Нехай це свято нагадає серцю про дитячі мрії і надії, про щиру віру і очікуванні чудес. Нехай в Різдво засяє посмішка на обличчі, пролунає дзвінкий сміх в будинку і зберуться всі дорогі люди за святковим столом.

Нехай м’яке світло Різдва не згасає весь рік і дарує тепло, і гармонію душі! Нехай збудуться всі найзаповітніші бажання, а плани здійснюються чітко і злагоджено! Нехай поруч будуть найближчі, найрідніші, найулюбленіші – ті, з ким завжди добре, затишно, весело і цікаво! Нехай настрій завжди буде відмінним, бадьорим, веселим – і тоді саме життя стане чудовою! З Різдвом!

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13