Гарні привітання з Пасхою

Поздоровляю з Пасхою та в день, коли Христос Воскрес від щирого серця бажаю, щоб в твоєму серці прокинулися найдобріші почуття, які здатні перевернути твій внутрішній світ і перетворити життя на справжнє диво. Бажаю щастя на довгий вік, найщирішої і світлої любові, самого міцного і міцного здоров’я.

Сьогодні, зустрічаючи друзів і рідних, ми говоримо: Христос воскрес! Так нехай в цей святковий день Великодня відроджується все найкраще в нашому житті – любов до ближнього, віра в справедливість, світле і святковий настрій. Нехай тільки добро йде поруч з Вами по життю!

Гримнув світлий, добрий свято – Великдень! Вітаю з цим радісним днем. Бажаю воістину душевного тріумфування, достатку, тепла, затишку, посмішок і сімейного єдності. Нехай Божа благодать освітить ваш будинок і наповнить його світом, благополуччям і душевністю!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Прийми мої вітання в свято Пасхи! Бажаю, щоб ранковий дзвін розвіяв твої печалі і сумніви, теплі поцілунки і обійми близьких зарядили бадьорістю і позитивом, а багате пасхальне частування подарувало здоров’я і фортеця твого тіла.

Вітаю зі святом Пасхи і хочу побажати, щоб в твоєму житті настав щасливий світанок, щоб на твоєму шляху засяяв яскраве світло надії, щоб в твоєму серці розлилася пісня радості, щоб в твоїй родині завжди була благодать. Нехай Бог пошле любові і миру.

З Пасхою Христовою! Нехай Господь, посилаючи нам понад свої випробування, віддає кожному по заслугах його! Живіть за велінням серця, і пам’ятайте: Бог любить вас!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13