Гарні привітання з хрестинами українською

Вітаємо з крестинами вашого милого дитини. Бажаємо йому рости здоровеньким і щасливим. Нехай батьки будуть радіти кожному його кроці в житті. Хай береже його Господь. Любові і турботи вашому дитинці на довгі роки.

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з крестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким виявиться доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відносини з чудовим хлопчикові. Вітаю зі світлими і таємничими крестинами.

Нехай ніжність зими і морозу тобі подарує найкрасивіший Новорічний подарунок – день твого Хрещення і набуття доброго Ангела, який допомагає тобі у всіх справах і починаннях і оберігає тебе від життєвих помилок і зла, якого дуже багато в світі. Нехай добрі слова твого духовного наставника будуть тобі приємні, серце слухняно Божій волі, а розум співзвучний з християнськими чеснотами. Нехай любов дарує тобі багато чистих і світлих днів, нехай душі інших людей стають для тебе рідними і радують тебе своїм вдосконаленням і добротою, а ти будеш дарувати у відповідь ласку. Любов і добрі справи, немов ніжний і ласкавий світло ранкового сонця, немов ранковий поцілунок мами, немов ніжність доброї феї.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18